AKP'den meclisi terk etme açıklaması

AKP

Bize oy veren vatandaşlarımızdan özür diliyoruz, Pekel'den değil…”






AKP'den meclisi terk etme açıklaması

Bize oy veren vatandaşlarımızdan özür diliyoruz, Pekel'den değil…”

Adalet ve Kalkınma Partisi(AKP) İle Başkanı Eşref Kasapoğlu, yönetim kurulu ve bazı belediye meclis üyelerinin de katılımıyla öğretmen evinde düzenlediği basın toplantısında, 6 Kasım'da yapılan belediye meclis toplantısında, partimiz grubunun, meclis toplantısını terk etmesi nedeniyle bize oy veren vatandaşlarımızdan özür diliyoruz, Belediye Başkanı Sedat Pekel'den değil” dedi.

 

Meclis toplantısını terk etmelerinin nedenini Başkan Pekel'in, gündem maddesi olan 2013 yılı bütçesi ve Kıymet Takdir Komisyonu raporunun dışında konuşmasına bağlarken, Sayın başkanı, konu dışına çıkmaması için üç kez uyardım. Ancak dinlemeyince salonu terk ettik” diye konuştu.

Pekel'i, bu toplantıda, diğer toplantıların tersine çok gergin gördüğünü öne süren Kasapoğlu, şunları söyledi:

Sayın başkan, milletvekilliğine mi oynuyor, bilmem. Ancak bizi kullanmayı bıraksın. Partisiyle arasında bir sorun varsa onlarla çözsün. Bu arada, meclisten ayrılan gazeteci Engin Arıcan'ın da arkasından konuşması doğru değildi.”

Toplantıda, belediye meclis üyesi Mesut Tatlıdil de, Sedat Pekel'in başkanlığındaki belediye yönetimini icraatlarını eleştirdi.

AKP İlçe Başkan Yardımcısı Yakup Ataş da, bir soruyu yanıtlarken, kent içinde başlatılan parkomat uygulamasından Bandırmalıların şikâyetçi olduklarını belirtirken, Vatandaşlar, mahalle ve sokak aralarına kadar gelen bu parkomatlardan şikâyetçi. Arabalarını, akşamları evlerinin önüne bile koyamıyorlar. Yerel yönetime biz gelirsek, yasal olarak bağlayıcı bir durumu yoksa ortadan kaldıracağız” diye konuştu.








Güngör
14.11.2012 10:32:06
Diğer konuları bilemem ama Parkomat uygulaması bence çok iyi oldu. Önceden otomobilimiz ile çarşıda durup, esnaftan alışveriş yapmak imkansızdı, yer bulamıyorduk. Bu durum da bizi S.Marketlere yönlendiriyordu. Kaldırılması yanlış olur.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı